24. June 2011
Del denne side:

Zacharias Grassme udtaget til World Youth Championships

Så lykkedes det for vores sponsorløber Zacharias at blive udtaget sammen med 11 andre danske deltagere til World Youth Championships i Lille.

Du kan se hvornår Zacharias skal løbe under Spartas nyheder og du kan læse nærmere om World Youth Championships hos IAAF her >>

Vi ønsker tillykke og ser frem til indledende heat 7. juli kl. 9.05 med krydsede fingre.

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

  • Dobbelt etiopisk sejr og dobbelt løbsrekord

    15. September 2014

    Det regnede og regnede i timerne op til starten på CPHM 2014, men sluserne forblev lukkede under hele løbet, og vejret var således ideelt til 21,1 km running sightseeing på Østerbro og i indre by. 

    Læs mere >
  • Fra 1. september GU Energy gels og chomps - Tag 4 og få en 5. med gratis

    14. September 2014

    Med GU Energy gel eller chomps får du i én og samme pakke både kulhy-drater, elektrolytterantioxidanter og aminosyrer. Vælg mellem 9 forskellige geler til kr. 15,- stk. eller 6 forskellige poser med 8 chomps i hver til kr. 25,- stk.

    Læs mere >
  • Sporty studerende med flair for grafik, skriftlig formidling og oversættelse fra engelsk til dansk søges til Marathon Sport

    14. September 2014

    Hos Marathon Sport søger vi snarest muligt en kommunikations- eller ITstuderende, der kan hjælpe os med løbende at opdatere vores hjemmeside med nye produktbeskrivelser, billeder og lign.

    Læs mere >