15. November 2011
Del denne side:

VM Halvmarathon i København

Som tidligere nævnt vandt København afstemningen om at blive vært for VM Halvmarathon i 2014. Her kan du se præsentationsvideoen.

Arrangementet løber af stabelen d. 5. april 2014 og organisationen forventer op mod 50,000 løbere i Københavns gader, så det bliver noget af en motionsfest - med et eksklusivt indsalg fra den absolutte verdenselite. Der bliver forventet hurtige tider, da ruten indbyder til det  med lange lige stræk og ikke mange højdemeter. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Det bliver stort!


Arrangementet præsenteres her af Rikke Rønholt, der tidligere var eliteløber på 800m.

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • Løbeskoen til mængdetræning? Svaret er en Asics Kayano 21

  21. November 2014

  Topmodeller er altid populære og Asics Kayano 21 lite-show er ingen undtagelse. Det er den løbesko, som mange pronerende og træningsmålrettede løbere hænger ud med, kilometer efter kilometer efter ...

  Læs mere >
 • Retro reflekser rykker til fredagens Fyraftensløb

  20. November 2014

  Er du til bling-bling? Altså i form af reflekser? Så kom med til Fyraftensløb på fredag den 21. november kl. 17.00 fra butikken på Åboulevard. Der er præmie til den løber, som møder op med de bedste retro reflekser.   

  Læs mere >
 • Hvor eventyrlysten er du i virkeligheden?

  19. November 2014

  Er du til 'slow film' som den 7 timer lange norske dokumentar 'BergensBanen'? Så hold dig væk fra D.A.F.F, der igen i år viser årets fedeste og mest tempofyldte, grænseoverskridende og debatskabende adventurefilm.

  Læs mere >