10. November 2011
Del denne side:

DAF Cross Challenge

Marathon Sport sponsorerer Dansk Atletik Forbunds Cross Challenge og tilmeldingen til 2. runde i Roskilde er nu åben.

Så er der åbnet for tilmelding til 2. runde af CrossChallenge.
Der løbes stafetløb for 3 mands/kvinders hold og i junior, senior og veteran klasserne. Hvert hold løber 18 omgange og for også at deltage i den individuelle konkurrence skal løberen gennemføre mindst 4 omgange og holdet skal gennemføre. Du kan tilmelde dig her.

Der er altså en del taktik i holdsammensætningen, og der skal nok snakkes lidt i klubberne om taktikken, for måske kan det betale sig at have én løber der har lange pauser og løber max fart, og måske en mere langdistance præget løber der løber 8 omgange løber. Så det kan blive rigtigt spændende.

Ruten som ses afbilledet herunder er meget publikumsvenlig: Vi har udlagt en 1.000 m. rundstrækning på sletten i Hyrdehøj skov, som ligger umiddelbart op af vores stadion. Højdekurverne for området antyder ikke umiddelbart de store udfordringer, men det skal man ikke lade sig narre af. Vi lover rigelig med udfordringer til alle typer af løbere.  Der skal udelukkende løbes på et udfordrende underlag af græs, hvorfor der er alt mulig grund til at finde de lange pigge frem. Som det fremgår af kortet skal der løbes en slags stjerneløb, hvor ruten centrerer sig om gravhøjen i midten af arealet.

Yderligere information om Cross Challenge i Roskilde d. 19. november, finder du her.

CrossChallenge IK Hellas
Herover ses et luftfoto af ruten til Cross Challenge i Roskilde d. 19. november 2011.

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • Marathon Sport Dynamisk Løbestilsanalyse

  27. November 2014

  Udvidet løbestilsanalyse med øje for detaljen.

  Nyt produkt hos Marathon Sport - Optimer din løbestil og bliv en bedre løber gennem træning og øvelser.

  Læs mere >
 • Københavns nye halvmaraton får super hurtig rute

  26. November 2014

  Med en super hurtig rute gennem mange af hovedstadens bydele er der udsigt til massevis af personlige rekorder til Københavns nye verdensklasseløb, Copenhagen Half Marathon, der afvikles søndag 13. september 2015 - en uge tidligere end først annonceret.

  Læs mere >
 • CEP Pro+ merinould kompressionsstrømpe til kr. 100,-

  24. November 2014

  Kr. 100,- for et par CEP Pro+ merinould kompressionsstrømper? Ja, det er rigtigt. Fra mandag den 24.11 - 06.12 sparer du nemlig kr. 300 på CEP merinould strømper, når du samtidigt køber nye løbesko i butikken.

  Læs mere >